iDEAL

Jacoba Workshops & Ambachtelijke Cadeaus

Jacoba Workshops &

Ambachtelijke Cadeaus

op maat gemaakt
1 2 3 4

Tuinbank Douglas/ Lariks

€ 240,00
Afmetingen (l,b,h): 2250 x 0 x 0 cm
Omschrijving

Mooie tuinbank van onbehandeld Douglas hout, oftewel Nederlands Lariks hout!

Tuinbank met een totale breedte van 2200 mm (incl. leuning) en zitgedeelte van 1800 mm op bestelling gemaakt. Andere maten op aanvraag. Ook een hoekbank is mogelijk of Lounge stoel. Een bijpassende hocker van 600x600 mm is € 75,-

Of andere wensen? Ik maak het graag voor u! Al mijn tuinbanken zijn blind geschroefd, op de voorzijde van de armleuningen na. Uiteraard met RVS schroeven. Ik plaats ze op een hardhouten plankje om optrekkend vocht tegen te gaan. Ook het zitgedeelte staat ligt achterover voor een comfortabele zit. Dat maakt het verschil! 

Bezorgen is mogelijk in overleg. Neem hiervoor contact met ons op. De bezorgkosten zijn €0,26 p.km. De bank is niet verzendbaar. Op afspraak kunt u de bank afhalen.

Douglas is een van de hardste europese naaldhoutsoorten. De nerfstructuur is fijn tot matig grof. De levensduur is onbehandeld 10-15 jaar en wordt steeds harder. De kleur is eerst roodbruin, maar zal na ongeveer twee jaar vergrijzen. Om vergrijzen tegen te gaan kan een beits of impregneer worden toegepast.